Om oss

Velkommen til Scandi Motors – Din pålitelige partner for biler, varebiler og varebilutstyr!

Vi er stolte av å være en av de ledende forhandlerne av kjøretøy og utstyr for profesjonelle i Nord Norge. Med mange års erfaring i bransjen har vi etablert oss som en pålitelig destinasjon for alle dine transportbehov.

Vår visjon er å tilby kvalitetsprodukter og førsteklasses tjenester som gir verdi og effektivitet til våre kunder. Enten du er på jakt etter robuste personbiler, varebiler eller spesialutstyr for ditt varebil, har vi det du trenger.

Vårt dedikerte team består av eksperter som er lidenskapelige for biler og utstyr. Vi er her for å veilede deg gjennom vårt brede utvalg av produkter, hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for ditt arbeid, og sørge for at du får den støtten du trenger gjennom hele kjøpsprosessen.

Vi er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene når det gjelder kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Vår forpliktelse til å levere førsteklasses produkter og tjenester har gjort oss til en foretrukket leverandør for bedrifter og fagfolk over hele landet.

Enten du er en entreprenør, håndverker eller en liten bedriftseier, er Scandi Motors her for å støtte dine behov. Vi er klare til å hjelpe deg med å ta din virksomhet til neste nivå ved å tilby pålitelige kjøretøy og utstyr som er bygget for å møte de tøffeste utfordringene.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske vårt utvalg, eller besøk oss i butikken. Vi ser frem til å bli din partner for biler og arbeidsutstyr i mange år fremover!

Finn oss her!